tiistai 11. lokakuuta 2016

Drinkit


                                                   Drinkit 

Kuvahaun tulos haulle drinkit




  • Valkovenäläinen:

    valkovenlainen
  • 5 cl vodka 
  • 2 cl kahvilikööri 
  • 3 cl kuohokerma 
  • Valmistustapa rakentaminen
  • Kaada vodka ja kahvilikööri jääpaloilla täytettyyn on the rocks- lasiin. 
  • Kaada viimeiseksi kerma kahviliköörin ja vodkan päälle. 
  • Voit myös vaihtaa kerman maitoon. 

  • Ville Vallaton:    

    Ville Vallaton
  • 2 cl vodkaa
  • 2 cl banaanilikööri 
  • 10 cl maito
  • Valmistustapa rakentaminen
  • Täytä highball-lasi jääpaloilla. 
  • Lisää vodka ja banaanilikööri.
  • Pidennä maidolla. 
  • Hämmennä hieman jotta ainesosat sekoittuvat kunnolla. 

  • Vodka Martiini: 

    Vodka Martini
  • 4 cl vodka 
  • 2 cl valkoinen vermuutti ( kuiva )
  • Valmistustapa ravistaminen
  • Kaada ainesosat jääpaloilla täytettyyn shakeriin. 
  • Seikoita kunnolla.
  • Siivilöi jäädytettyyn cocktaillasiin. 
  • Koristele oliiveilla. 

  • Margarita:

    Margarita
  • 3,5 cl teqila
  • 2 cl cointraeu
  • 1,5 cl limemehu 
  • Valmistustapa ravistaminen
  • Kaada ainesosat jääpaloilla täytettyyn ravistimeen. 
  • Siivilöi jäädytettyyn suolareunaiseen margaritalasiin. 

  • Manhattan:

    Manhattan
  • 5 cl ruisviski
  • 2 cl vermuutti
  • angostura
  • Valmistustapa hämmentäminen
  • Kaada ruisviski, vermuutti ja angosturaa jääpaloilla täytettyyn sekoituslasiin.
  • Hämmennä.
  • Siivilöi juoma jäädytettyyn cocktaillasiin.
  • Koristele Cocktailkirsikalla. 

  • Dry Martini:

    Dry Martini
  • 6 cl Gin 
  • 1 cl vermuutti
  • oliivi
  • Valmistustapa hämmentäminen
  • Kaada ainesosat jääpaloilla täytettyyn sekoituslasiin. 
  • Hämmennä.
  • Siivilöi jäädytettyyn cocktaillasiin. 
  • Purista sitruunakuoren palasta eeteristä öljyä juoman pinnalle tai koristele oliivilla. 
Black Russian

  • Black Russian:

  • 5 cl vodka 
  • 2 cl kahvilikööri
  • valmistustapa hämmentäminen
  • Kaada vodka jääpaloilla täytettyyn on the rocks-lasiin.
  • Lisää kahvilikööri ja sekoita varovasti.
  • Nauti.

  • Mojito:

    Mojito
  • 10 kpl mintunlehtiä
  • 2 tl ruohosokeri
  • 1 kpl lime
  • 4 cl vaalea rommi
  • 6 cl soodavesi
  • Valmistustapa murskaaminen
  • Nakkaa mintunlehdet, lime ja sokeri lasiin.
  • murskaa kevyeesti murskaajalla. 
  • Kaada rommi lasiin. 
  • Sekoita voimakkasti baarilusikalla. 
  • Täytä lasi jäämurskalla. 
  • Pidellä soodavedellä.
Cosmopolitan

  • Cosmopolitan:

  • 4 cl sirtuunavodka
  • 1,5 cl triple Sec
  • 1,5 cl limemehu
  • 3 cl karpalomehu
  • valmistustapa ravistaminen
  • Kaada ainesosat jääpaloilla täytettyyn ravistimeen. 
  • Ravista
  • Siivilöi jäädytettyyn cocktaillasiiin. 
  • Koristele limellä. 

    Amaretto Sour
  • Amaretto Sour:

  • 4 cl amaretto ( mantelikööri)
  • 1 cl munanvalkuainen. 
  • 2 cl sitruunamehu
  • 1 cl sokeriliemi
  • appelsiini
  • valmistustapa ravistaminen
  • Kaada ainesoast jääpaloilla täytettyyn shakeriin.
  • Ravista voimakkaasti.
  • Siivilöi on the rocks-lasiin.
  • Viimeistele sitruuna-tai appelsiiniviipaleella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti