20 Gastronomista sanaa
- Brunoise: Erikoisen pieniksi kuutioiksi leikatut pienet kasvikset.
- Bousèe: Voitaikina-tai paistotaikinaleivonnainen, joka tarjotaan täytettynä jollakin muhennoksella.
- Agneau: Karitsa eli karitsan liha.
- Chevreuil: Metsäkauris.
- Citrolat: Salaattikastike, sekoitettu joko sitruunamehusta ja öljystä tai vedestä tai sitruunamehusta sekä öljystä ja kermasta.
- Crevettes: Katkaravut.
- Crustacés: Äyriäiset.
- Dindonneuau: Nuori kalkkuna.
- Epinards: Pinaatti.
- Escargot: Etana.
- Faisan: Fasaani.
- Figue: Viikuna.
- Flétan: Ruijan pallas.
- Fond blanc: Vaalea liemi.
- Fond brun: Tumma liemi.
- Fumé: Savustettu.
- Jambon: Kinkku.
- Mouton: Lampaanliha.
- Mussels: simpukat.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti